Priser hundetræning

Sidst opdateret af .

Priser hundetræning :

Rally træning:

Rally er lydighed, hvor man gå lydighed efter skilte på en bane, der mange spændende øvelser i og en god og udfordrerne spor at lave med sin hund. Det også muligt at gå til konkurrence i rally. Der vil kun være 6 til 8 deltager på holde og det koster 900 kr. for 6 gange af 1 time varighed.

Priser Hundetræning :

Hvalpemotivation – Hvalpetræning

Hvalpemotivation består af en teoriaften, en skovtur, en bytur samt 8 trænings gange på trænings pladsen, af en times varighed pris 900 kr. Holdstart Januar, Marts og August.

Priser Hundetræning :

Unghund træning

Unghunde træning består af en skovtur, en bytur samt 8 trænings gange af en times varighed  på pladsen, pris 900 kr. Holdstart Januar, Marts og August.

Priser Hundetræning :

Familiehunde (gåtures hold)

Hyggehold, hvor vi går tur i den dejlige natur, sammen med vores hunde. 8 gange af, 1,5 times varighed. pris 900 kr. Holdstart Marts og August.

Hundetræning Hold i Ridehus

Hvalpe og unghunde,

pris pr. hold 950 kr. Holdstart i Januar.

Priser Hundetræning :

Lydighed LP 1

Lydighed efter DKK´s program, indlæring til at gå til prøve efter dkks LP program, dette forgår over 10 trænings gange af en time af gangenpris 900 kr. Holdstart Marts og August.

Priser Hundetræning :

Lydighed LP 2

Lydighed efter dkks program noget svære en LP 1 programet, indlæring til at gå til prøve efter dkks LP program, dette forgår over 10 trænings gange af en time af gange,

 pris 900 kr. Holdstart Marts og August.

Priser Hundetræning :

Kørekort for hunde

Et tilbud til alle hunde fra 10 mdr. 900 kr.

Målsætning: Ved hjælp af moderne træningsmetoder og relevante aktiviteter at få en glad og dygtig hund,

som er velfungerende i forhold til omgivelserne og i familiens dagligdag. Kørekortet kan erhverves på efter hinanden følgende niveauer: bronze, sølv og guld. I kørekortet indgår såvel praktiske som teoretiske elementer. pris 850 kr. Holdstart Marts og August.

For at gå op til en prøve, så koster det 120 kr. bestå man så får man et diplom på dette, selve prøve dagen der samler vi hold for Vordingborg og Næstved, hvor vi så gennem går alle øvelserne, samt teori spørgsmål, vi vil på dagen sørge for lidt kaffe og kage, så kom og kik.

Vinterhygge

Vinterhygge går ud på at vi mødes og går ture med vores hunde i naturen. Hundene får lov til at fri og lege med hinanden. Pris 35 kr. pr. gang. se turene under “nye hold”.

Sommerleg

Socialisering af din hund på trænings pladsen i Toksværd. Hundene får lov til at lege frit, samt vi leger lidt med agility, spor mm. Pris 35 kr. pr gang. – Juni/Juli mdr.

Trænings pladsen ligger på Klokkegårdsvej 19,  4684 Holmegaard. Her dækker vi område Holme Olstrup, Askov, Mogenstrup, Fensmark, Toksværd, Rønnede,  Tappernøje og Næstved,Faxe,Haslev,faxe,Everdrup,Rønnede

Print Friendly, PDF & Email

Hvalpe unghunde familiehunde lydighed og kørekort for alle hunde, trænings plads ved Næstved