Golden Retriever hvalpe

Sidst opdateret af .

Golden Retriever hvalpe

Hvalpekøb
Jeg er uddannet hundetræner og bruger meget mine hunde til hverdag, både som familiehunde, visehunde på træningspladsen, udstillinger, prøver mm. Vores hunde er familiehunde, hvor de bor og lever under samme tag som os mennesker.
I avlen lægger jeg stor vægt på kombinationen af godt temperament, eksterøre og sundhed.
Vi lægger stor vægt på socialiseringen af vores hvalpe. Hvor de indgår i vores hverdag med både mennesker og andre hunde.

Hvalpene sælges med:
– Dansk Kennel Klup stambog
– Chipmærkning
– Registrering i Dansk Hundereguster
– 3 x Ormekur
– Sundhedsbog
– 1. vaccination

Hvalpene bliver ligeledes mental testet, ekstraøre vuderet samt der bliver lavet en bog, med billeder af deres første tid. Som en del af købet indgår der en hvalpepakke med foder, guffer, legetøj med mere.
Prisen på hvalpene er 10.500 kr. for både hanner og tæver. Der betales et resevations gebyr på 4500 kr ved køb af hvalp.

Kommende kuld
Klæstrups Spanish Sunshine (Disney) er parret med Peka´s Tobias og er scannet drægtigt. Hvalpene forventes d.26.6.18.

Disney (mor)
Født: D.13.03.14
HD status: A
AA status: 0
Øjne: 2017 Fri
Regnr: DK05132/2014


Peka´s Tobias (far)
Født den: 15.08.2008
HD: A
AA: 0
Øjne: 2018 fri
GR-PRA1 status: Normal
GR-PRA2 status: Normal
Ichthyosis status: Normal homuzygous
regnr.: DK17970/2008


Her kan du se nogle billeder fra vores tidligere kuld hundehvalpe.

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

Køb af Golden Retriever hvalpe

Fra denne side fortæller jeg om mit opdræt, samt aktuelle hvalpelister.

De fem retrieverracer i Dansk Retriever Klub er alle oprindeligt jagthunderacer og bruges også idag som jagthunde – primært som apporterende jagthunde, til at hente det skudte vildt. Deraf navnet “Retriever”, som er det engelske ord for “at hente”.
Labrador Retriever er den antals mæssigt største af de fem racer, derefter følger Golden Retriever og Flatcoated Retriever. Chesapeake Bay Retriever er sammen med Curly Coated Retriever de mindste. Du bør læse mere om de enkelte racer på deres egne sider.

Før anskaffelse af en Golden retriever hvalp skal man gøre sig klart,

hvad man vil bruge hunden til, samt om man er i stand til og villig til at investere den tid og de kræfter, som er nødvendige, for at få en velfungerende hund. En Golden retriever hvalp kan være en meget “kreativ” størrelse, hvis man ikke får noget af energien brugt på noget fornuftigt – og det er ikke nødvendigvis en masse motion, men mindst ligeså vigtigt gymnastik for hjernen! Derefter bør man, inden man bestiller hvalpen, “sondere terrænet”. Kontakt  mig og få svar på evt. spørgsmål. Tag eventuelt ud til nogle af de mange, mange arrangementer som afholdes i DRK-regi og lad dig inspirere.

Når du så har udset dig en opdrætter,

du har tillid til at kunne levere netop den Golden retriever hvalp, du ønsker, og du har fået den hjem, er det vigtigt, du får motiveret og opdraget hvalpen på den rigtige måde. F.eks. er det en god ide at miljøtræne den lille hvalp, så den bliver tryg i alle situationer og får tillid til verden. Og det er også vigtigt den lærer de hjemlige spilleregler fra starten. For at komme godt fra start bør du tilmelde dig et hvalpemotivationshold eller som det også bliver kaldt, hvalpetræning, som tilbydes i de fleste steder. . I mellemtiden kan du med fordel studere nogle af de mange gode råd som findes på denne hjemmeside.

DRK og opdrætterne

Dansk Retriever Klub har ikke noget med hundenes stambøger at gøre. Alt vedrørende stambøger, registreringer og databaser over sundhedsresultater og meriterende resultater ligger i Dansk Kennel Klub regi. Dog har hver race i DRK en medlemsvalgt raceledelse, som yder råd og vejledning til opdrættere og hvalpekøbere.

Print Friendly, PDF & Email

Hvalpe unghunde familiehunde lydighed og kørekort for alle hunde, trænings plads ved Næstved