Fodersalg

Sidst opdateret af .

Fodersalg

PROF.DOG foder

Alle PROF.DOG fodervarianter er udviklet inden for nyeste forskning i samarbejde med en af landets førende ernæringsforskere indenfor hunde og katte foder. Vi følger med tiden og opdaterer vores opskrifter, hvis forskningen viser bedre og nye resultater inden for de forskellige foder varianter. Så du kan altid føle dig tryg ved at fodre med PROF.DOG

Alle råvarerne i PROF.DOG foder er af høj kvalitet. Kødet er tørret inden vejning, så hunden får et reelt højt kødindtag og sammensat således, at hundene/kattene får de bedste og mest naturlige proteiner, olier, vitaminer, mineraler mm. udvundet primært af danske kvalitetsråvarer, som alle er GMO-fri.

Denne kvalitet medfører og ses ved, at PROF.DOG har en meget høj biologisk værdi = optagelighed i alle foder varianterne, så du skal give mindre fodermængde pr. måltid og samle mindre op efter din hund.

Alle PROF.DOG produkter har et naturligt indhold af Glucosamin & Chondroitin, der er byggesten til leddene og opretholder en sund ledfunktion.

PROF.DOG er et professionelt kvalitetsfoder du kan stole på og trygt fodre din hund med gennem hele dens levetid. Helt fra fosterstadiet gennem den drægtige tæve til den ældre og måske senere gigtplagede hund.

Alle produkterne afhentets på Klokkergårdsvej 19, 4684 Holmegaard. Ring og lave en aftale inden afhentning på tlf.26858733

Lone er forhandler af følgende varianter, men andet kan bestilles hjem. Ønsker du at læse mere om de specifikke produkter henviser jeg til PROF.DOG egen hjemmeside på – Profdog | Hunde og katte foder | profdog

Puppy hundefoder, 12 kg, 390kr.

PROF.DOG PUPPY har taget højde for vigtigheden i, at hvalpen ikke vokser for hurtigt og derfor undgår varige vækstskader på knogler og på led, men samtidig får hvalpen den rette mængde vitaminer, mineraler og protein for naturlig sund vækst. Fodrer du med PROF.DOG PUPPY er det ikke nødvendigt at give hvalpen nogen former for ekstra kosttilskud.

Hvalpe af alle raser, der fodres med PROF.DOG PUPPY, vokser og følger den anbefalede vækstrate indenfor de forskellige racer.

Fodersalg

Adult hundefoder, 12 kg, 370kr.

PROF.DOG ADULT til den voksne hund
Til hunde med normal aktivitetsniveau samt arbejdende hunde udenfor arbejdssæson

Fodersalg

Prof. Dog Light, 12 kg. poser. pris. 370 kr.

PROF.DOG LIGHT til den voksne hund.
Til hunde med nedsat aktivitetsniveau samt overvægtige/ældre hunde.

Bone &Joint, 12 kg. pris 430kr.

Giv din hund PROF.DOG BONE & JOINT og vær på forkant med alderdommens knogle- og ledslitage.
PROF.DOG BONE & JOINT fremmer leddenes normale funktioner og hjælper hunden til at yde optimal bevægelsesfrihed.

PROF.CAT, 10 kg, 370kr.

PROF.DOG FAMILY CAT
har taget højde for vigtigheden i, at katten for dækket sit daglige behov for taurin. Katte skal bruge taurin til bl.a. at danne galde, så de kan optage vigtige fedtsyrer i tyndtarmen. Katte kan ikke selv danne taurin – det skal indtages direkte via foderet.

Fodrer du med PROF.DOG FAMILY CAT, er det ikke nødvendigt at give katten nogle former for ekstra foder.

FodersalgTrænings godbidder sælges i to størrelser til henholdsvis, 20 og 30 kr.

Trænings pladsen ligger på Klokkergårdsvej 19,  4684 Holmegaard. Her dækker vi område Holme Olstrup, Askov, Mogenstrup, Fensmark, Toksværd, Rønnede,  Tappernøje og Næstved.

Print Friendly, PDF & Email

Hvalpe unghunde familiehunde lydighed og kørekort for alle hunde, trænings plads ved Næstved