Kategoriarkiv: Barn og hund

Barn og hund er et tilbud som DKK afholder, for alle mennesker.

Sidst opdateret af .

Barn og hund

Barn og hund

Barn og Hund

Barn og Hund

er et GRATIS tilbud til børn i alle danske skoler. Formålet med projektet er at lære børn, hvordan de på en sikker måde kan omgås hunde og derved forhåbentlig undgå uheldige oplevelser med hunde.

Barn og Hund Underviserne er erfarne hundefolk,

der frivilligt tager ud på skoler landet over og forestår undervisningen (ca. 45. min.). De medbringer en kort, let forståelig videofilm om emnet, og børnene får også en informationsfolder, som de kan tage med hjem og læse sammen med deres forældre. Endvidere medbringer underviseren som regel selv sin hund, som børnene får lov til at hilse på, hvis de har lyst.

Barn og Hund Projektet har, siden opstarten i 1991,

været en stor succes, og mere end 100.000 børn er blevet undervist af DKKs Barn & Hund undervisere. Projektet tilbydes primært børn fra børnehaveklasse til 4. klassetrin.

Gennem de seneste år er der sket et markant fald i antallet af hundebidsskader, som anmeldes til forsikringsselskaberne – formodentlig bl.a. på grund af den øgede viden om, hvordan man skal omgås hunde.

Vil man have en ud på sin skole eller bare have et en ud, så skal man kontakte :

Barn og Hund  ved Kirsten Meyhoff som køre ud til hele sydsjælland Man kan ringe til hende på tlf. 22550842 eller e-maile på kmeyhoff@yahoo.dk

Print Friendly, PDF & Email