Hunde nyt

Sidst opdateret af .

Rally instruktør

Jeg har gennem foråret videreuddannet mig til Rally instruktør via Sydkystens Hundeskole. D.16 Maj 2020 bestod jeg uddannelsen og tilbyder derfor Rally træning fra efteråret 2020.

COVID-19 STATUS

Under de uforudsigelige omstændigheder vi befinder os i, vælger jeg selvfølgelig at følger regeringens retningslinjer angående tiltag der bliver fortaget i forhold til coronavirusen. Jeg vil løbende holde jeg informeret om der kommer til at ske ændringer i forhold til forårs træningen samt hvad disse ændringer indebære.

Disney venter hvalpe, D.26.06.18 – KIG nærmere under Golden Retriever Hvalpe

D.07.04.17. Sagde vi farvel til vores elskede Coco. Coco fik lige før jul konstateret dårlige nyre. Coco har haft det godt til det sidste og har været hende selv hele vejen igennem. Coco blev knapt 5 år gammel. Sov sød Coco!
Hunde nyt

Husk i kan følge med på min facebook side, der vil der kommen flere nyheder løbende. – https://www.facebook.com/DkkHundetraening

Alt kommende træning i vinterhalvåret/foråret er nu kommet på hjemmesiden under “Nye Hold”.

Fotograf på trænings pladsen

D.08.05.16 har vi fået et arrangement op og stå , hvor Frank Rønsholt som er professionel fotograf for bla. Københavns zoologiskhave.

Vi håber han kan trylle lidt med kameraet og få nogle gode billeder i kassen. I kan læse mere om Frank på facebook under “Frank Rønsholt fotografi”.

I ønskes alle sammen en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår i 2016

Tak for det forgående år med masse gode oplevelser og hyggelige timer, jeg glæder mig til at se mange af jer igen i det kommende år.

mvh Lone, Casey, Coco, Malli og Disney

PS: HUSK at passe godt på jeres hunde nytårsaften.

Hunde nyt

NU MED FACEBOOK

Jeg har fået Facebook, hvor i os kan være med til at følge lidt med i hvad der sker. Der vil komme lidt flere opdateringer samt billeder.

https://www.facebook.com/DkkHundetraening/?fref=ts

kan os følges på side teksten her på hjemmesiden.

Hunde nyt

Hunde nyt :

Gratis Vind eller forsvind den 8 August for alle hunde
Vi vil sammen med DLG den 8 August lave en lille for konkurrence hvor det handler om at have god kontakt til sin hund, hunden viser glæde, også skal den være pæn, er for alle hunde, om det er en blanding eller racehunde, det betyder ikke noget, det er gratis at deltage, alle for premierer .

Vi starter kl. 9,30 med vind eller forsvind konkurrence for børn og hund, tager omkring en time, derefter er det de voksne tur til at fremvise deres hund.

Dommer på dagen DKK ringtræner Bente Stege.

Der vil på dagen være lidt kaffe og kage, samt en masse tilbud fra DLG

Ved siden af dette, så har vi lavet en forhindringsbane, på tid, så her skal man være hurtig, dette forgår imellem vind og forsvind konkurrencen.

På selve dagen vil Per og Lone også give gode råd til de hundeejer som måtte ønske det.

Få pladser, så man skal være hurtig, ring på tlf. 33 68 42 51 for tilmelding det er gratis, barn og hund eller voksne og hund vi ses

Adressen er Korndrevet 4 – 4720 Præstø, det er ved Bårse

Lørdag d. 30-05-15  afholdte vi kørekorts prøve

, hvor der var  17 hunde der deltog i bronze, sølv, guld, platin og diamant. Alle bestod deres prøve, hvor jeg selv var oppe med alle mine hunde. Vi  havde alle en rigtig god og hyggelig dag.

Så har vi i dag d. 3-6-15 været til dyrlæge med casey, som desværre er ved at apportere sine hvalpe, så ingen hvalpe  i denne omgang øv øv.

Vi har i dag d. 17-5-15  fået at vide at Casey er med hvalpe,  så hvis alt går som det skal vil der være hvalpe i kassen,  slutningen af juni. HURRA

Hvalpenes far er Golden Tunes Untouchabie  (Butter)

Hunde nyt

Hvalpenes mor er Becasey

(Casey)

Hunde nyt

Torsdag d.14-05-15, var Coco, Disney og jeg på skue inde på Bakken. Coco vandt åben klasse og Disney vandt junior klassen. Disney slog Coco afslutte runde og Disney blev skues bedste golden. Hun gik videre til den store ring og blev anden vinder, i gruppe 8, apporterende jagthunde.  En super hyggelig dag, i godt selskab og dygtige hunde.

Hunde nyt

Sommer hygge i mælkebøtte marken.

Hunde nyt

Efterårs holdene 2015 er kommet op hjemmesiden, under nye hold.

Forårs træningen er startet rigtig godt op med en masse gode/glad hunde og førre.

Hunde nyt : Vores nye logo, så blev det færdigt

Hunde nyt

Hunde nyt :

Så har vi også lavet et nyt logo til Kørekort for hunde, vi har også ændre spørgsmål, og øvelserne, så det mere er lavet til hr. og fru Danmark, vi laver heller ikke øvelser med hunden i byen, hvor den ikke er i snor, alt træningen forgår på træningsbanen, med en afprøvning i byen, til stor glæder for alle de mennesker der færdes i byen

Hunde nyt

Hunde nytHunde nyt. Den 4 Oktober kl. ca.10,00 hos DLG Bårse kommer vi til at holde hunde match, det bliver gratis at deltage, er for alle hunde, ægte som blanding, det handler om at have kontakt til sin hund, også så naturligvis at den går pænt, og ser godt ud.
hunde nyt

Sele til hunde der trækker VGW Bälte, er god sele som klart kan anbefales.

Hunde nyt

Hunde nyt : Fredag d.12.09.14 måtte vi desværre sige farvel til gamle Baileys. Vi vil savne hende, en god gammel ven igennem 12,5 år.

Hunde nyt :D.03.08.14 var Disney og jeg til vores første udstilling i babyklassen, hvor hun blev bedste golden baby.

Hunde nyt :D.01.07.14 stoppede DKK samarbejdet med mig. Træningspladsen i Toksværd er nu selvstændig og ikke længere under DKK, men alt vil stadig forsætte som det hidtil har gjort.

Hunde nyt :Så kom mine nye hvalp Disney hjem, hun har  det godt og stor trives i flokken med de gamle madammer.

Hunde nyt :

Har været ude og hilse på min kommende hvalp, som nu er 3 uger gammel. Alle 10 hvalpe har det godt og tager godt på!!

Hunde nyt

Hunde nyt :NU MED FACEBOOK! Hvis i søger på DKK hundetræning eller klikker på logoet nedenunder kommer i frem til siden.

Hunde nyt :Whitney vores gamle hun er desværre blevet aflivet pga alderdom, så der er lige et hul i hverdagen der skal fyldes ud efter 14 år!

Hunde nyt :Coco har været til skue i knuthenborg hvor hun blev skuets bedste golden hvalp, og været til udstilling hvor hun fik en fin førsteplads.

Hunde nyt :I løbet af sommeren har jeg nogle hunde der er meget glade for at komme en tur til vandet!!

Print Friendly, PDF & Email

Hvalpe unghunde familiehunde lydighed og kørekort for alle hunde, trænings plads ved Næstved