Spor træning hunde

Sidst opdateret af .

Spor træning hunde

Spor træning hunde

Spor træning hunde

, Vi starter med teori undervisning, så man får forklaret hvordan et spor er, og hvilken typer af spor der findes, så viser vi også hvordan hunden er bygget op, og hvorfor det er godt at gå spor med sine hund, dette fpå Toksværd træningsplads, efter teorien, så år vi ud ,og lave spor, på grunden, adressen er Klokkegårdsvej 19 4684 Holmegaard

Vi skal gå tre forskellige spor typer,Prisen er 200 kr for hele kursuset, for tilmelding udfyld kontakt formularen.

Spor træning hunde : Toksværd træningsplads v/Næstved

Træningspladsen ligger i Toksværd i natur skønne omgivelser, på vores lille landsted. Der er 8 tdl. til ejendommen , som alt er indhegnet, de 4 tdl. kan bruges af hunde til gåture , leg og træning. Selve træningspladsen er indhegne for sig selv med to ekstra Små legepladser, så rig muligheder for at alle hunde kan lege og være fri. På pladsen er også et skur til alle træningstingen, med et dejligt overdækket rum, hvor man kan sidde i tørre vejer og ses på træningen. Derudover er der lys på træningspladsen.

Hundehold på Toksværd træningsplads. hvalpemotivation – hvalpetræning – unghunde – familiehunde – Lydighed LP 1 – Lydighed LP 2 – kørekort til hund – sommerleg og vinterhygge.

Tilmelding kontakt Lone Nielsen på telefon.

Lone Nielsen

Klokkegårdsvej 19

4684 Holmegaard

Telefon 55562880     Mobil 26858733

Spor træning hunde :

Hunden skal altså være sulten for at arbejde godt. Her vil mange sige at deres hund mister energi, når den går ”sukkerkold”. Dette er også helt rigtigt, og heldigvis er der en lille genvej som består af:

1 æggeblomme
2 spæk. Stødt melis

Spor træning hunde :

Dette er faktisk energi til næsten 8 timers arbejde for en hund, og der er ingen som træner længere en det.

Spor kursus hunde : Denne lille metode bør kun benyttes, såfremt man ved, at man skal arbejde meget med hunden den pågældende dag. Ikke noget med at sige ”åh nej, jeg har ikke lyst alligevel”, for så ødelægger man stille og roligt hundens stofskifte.

Spor træning hunde : Selvfølgelig kan man få en hund til at lave noget med mad i mavesækken, og dette bør være hovedreglen, men hvorfor dog ikke ”pumpe det rigtige dæktryk i hjulene” inden man kører.

Spor kursus hunde : Pas også på med at give hunden for meget vand under træningen. For det er jo mavesækkens opfyldnings grad, der justerer snudens formåen. Mange vil her sige at det er synd for hunden, men faktisk slukkes tørsten lige så godt med en kop vand som med 1½ liter. Man er lige tørstig efter kort tid.

God fornøjelse med sporet, noget som er sjov for dig og din hund

Nyhed inden for spor træning hunde

spor træning hunde

sporparcour en helt anderledes sportræning end vi er vandt til

Sporparcour er jo spor træningen på hårdt underlag, dette gør at vores spor træning kommer til nye højder (bogstaveligt talt). Stabler af paller, flisestabler, trapper, smalle kanter. Dejligt at se, hvordan hunde der i starten ikke turde hoppe op på en 20 centimer høj flisestabel efter en dags træning helt naturligt hopper op på selv meterhøje flisestabler og finder det helt natuligt, når sporet går ud på at hoppe op på den nærmeste flisestabel for at tjekke om sporet skulle være der oppe. Så virkelig en aktivitet som vi vil tage på repertoiret.

Betryggende at hunde inden træningen blev tjekket for om de fysisk var i stand til at klare udfordringerne. Så det er også en aktivitet man ikke ukritisk bør kaste sig ud i uden kyndig vejledning.

Har du har en hund, der i forvejen kan gå spor på hårdt underlag, bliver der med sporparcour tilføjet et stort element af leg i sportræningen, som på den måde bliver sjovere for hund og fører.

Print Friendly, PDF & Email

Hvalpe unghunde familiehunde lydighed og kørekort for alle hunde, trænings plads ved Næstved