Kursus

Sidst opdateret af .

Kursus for alle hunde typer

Kursus

Kursus Spor træning hunde lavet til familien Danmark

Vi starter med teori undervisning, så man får forklaret hvordan et spor er, og hvilken typer af spor der findes, så viser vi også hvordan hunden er bygget op, og hvorfor det er godt at gå spor med sine hund, dette forgår på egnet steder, hvor der er masser af plads.

Prisen er 300 kr. vil tage omkring 4 timer.

Kursus Førstehjælp til hunde

På dette kursus lære vi at forbinde vores egen hund, vi lære at behandle hunden, så vi gør skaderne mindre, man skal naturligvis opsøge sin dyrlæge,

når uheldet er ude.

Første hjælp til hunde, hvor vi gennem de skader der kan opstår når man har hund, det bliver på Klokkegårdsvej 19,  4684 Holmegaard. med hund. Prisen er 200 kr. Underviser Per Kaarup og Lone Nielsen, har dette interesse så udfyld tilmeldings skemaet, for at deltage i dette kursus.

kursus Kend din hund

Hundetræning før vi kommer til trænings pladsen, så man ved hvorfor vi gør som vi gør, lære at forstå sin hund.

Her lære du om hvordan man træner sin hund, lære om hvad du kan lave med din hund, og hvilken ting man skal være opmærksom op, så hunden ikke får tillært sig nogle dårlige vaner, kursuset for den som vil vide mere om det af have hund. Det kommer til at koste 200 kr, og vil tage omkring 2 timer, kursuset er uden hund.

Vi har ikke sat nogle dato på, hvornår vi udbyder dette kursus.

Trænings plads : Toksværd træningsplads v/Næstved

træningsplads ved Næstved. Træningspladsen ligger i Toksværd i natur skønne omgivelser, på vores lille landsted. Der er 8 tdl. til ejendommen , som alt er indhegnet, de 4 tdl. kan bruges af hunde til gåture , leg og træning. Selve træningspladsen er indhegne for sig selv med to ekstra Små legepladser, så rig muligheder for at alle hunde kan lege og være fri. På pladsen er også et skur til alle træningstingen, med et dejligt overdækket rum, hvor man kan sidde i tørre vejer og ses på træningen.

Derudover er der lys på træningspladsen.

Hundehold på Toksværd træningsplads. hvalpemotivation – hvalpetræning – unghunde – familiehunde – Lydighed LP 1 – Lydighed LP 2 – kørekort for hunde – sommerleg og vinterhygge.

Tilmelding kontakt Lone Nielsen på telefon. Mobil 26858733

 www.hundesnor.dk

Lone Nielsen

Klokkegårdsvej 19

4684 Holmegaard

Telefon 55562880     Mobil 26858733

Print Friendly, PDF & Email

Hvalpe unghunde familiehunde lydighed og kørekort for alle hunde, trænings plads ved Næstved